O nama

Firma RS KOKI se već 20 godina bavi uvozom visokokvalitetnog nakita iz Evrope. Najveći deo nakita uvozimo iz Republike Češke: od bisernih perli, staklenih elemenata do metalne bižuterije. Distribuciju ovog nakita vršimo već 20 godina kako u našoj zemlji tako i u okruženju.

Direktni smo uvoznici komponenti SWAROVSKI. Komponente (kristali) se prodaju u repromaterijalu, ali se od njih izrađuje prelep nakit visokog kvaliteta.

Dugo godina uvozimo nakit kompanije PRECIOSA, koji se odlikuje prelepom obradom kristala i dobrom galvanizacijom (rodijum) metalnih elemenata.

Pored nakita ova kompanija proizvodi i kristalne figure koje možete naći kod nas. Kompanija CAMEE postiže u nakitu vrhunske vizuelne efekte zahvaljujući efektnim i skupim bojama, koje dominiraju nakitom. Kompletna proizvodnja je ručne izrade.

GRANAT iz Turnova koristi za izradu nakita zlatarsku tehnologiju, srebro kao osnovu, pozlatu i za elemente ukrasa na daleko čuven češki granat. Pored navedenih svetskih brendova naš magacin obiluje velikom količinom nakita od prirodnih materijala.

Pored nakita bavimo se i distribucijom kravata, leptir mašni, ešarpi, marama, muških i ženskih torbi kao i mnogim drugim stvarima.

DOĐITE KOD NAS I UVERITE SE!

 

Ratka Mitrovića 51, Žarkovo, Beograd, Srbija

  • rs koki facebook stranica
  • rs koki instagram

© 2017 by RS KOKI DOO Company